Welkom bij Nationaal Circus Hollandia

Na jaren van afwezigheid, eindelijk weer een groot nationaal circus van Nederlandse bodem. Het productieteam van NederlandseKerstcircussen.nl heeft, naast hun 5 kerstcircussen, de mogelijkheid aangegrepen om in 2022 tevens met een circusshow op reis te gaan. In de periode van begin september tot en met eind november worden een 6-tal plaatsen, verspreid over het hele land, bezocht. 

Natuurlijk mag je bij een nationaal circus artiesten uit Nederland verwachten, zowel spectaculaire acts als ook jong talent. Daarnaast uiteraard artiesten en acts van internationale allure. Een perfect samenspel van show, spektakel, humor, licht en muziek, vormgegeven tot een unieke familievoorstelling. Rode draad in de voorstelling is vanzelfsprekend onze circusmascotte, publiekslieveling en grote kindervriend van al onze circussen: olifant Bubbels!

Zijn we niet allemaal kinderen van alle leeftijden…?

Want wie kent nu niet de geur van zaagsel en dieren, de verwondering en verbeelding bij de komst van het reizende circusdorp en de betovering en ontroering tijdens de voorstelling. De spanning, sensatie, dynamiek en romantiek is met niets te vergelijken. Stap dus uit de dagelijkse sleur, vergeet even alle beslommeringen en kom naar het circus! Onder het tentzeil is het aangenaam vertoeven, alles is sfeervol aangekleed en buiten, rondom de grote chapiteau, zorgen de honderden lampjes voor een feestelijke uitstraling……. Pure circuskunst & cultuur én weer van Nederlandse bodem.

Nationale & internationale artiesten

Duursma Groep Events presenteert met trots, voor het eerst in Nederland op tournee, het nieuwe Nationaal Circus Hollandia! Een spectaculaire en boeiende circusshow met een scala aan nationale & internationale artiesten! Naast deze grote sensaties wordt het programma natuurlijk opgeluisterd door de kapriolen van doldwaze clowns – o.a. niemand minder dan clown Milko – en zorgen zij voor een lach op ieders gezicht. Bovendien zorgt het showballet voor een aaneenschakeling van verschillende acts en optredens.

Een warm welkom in onze grote koepeltent

De 2½ uur durende show (incl. pauze) wordt gepresenteerd in onze grote 4-mast theaterkoepeltent met maar liefst bijna 1000 zitplaatsen. Als spreekstalmeester leidt Atze Lubach u op gepaste en enthousiaste wijze door de voorstelling. Uiteraard is het tentencomplex aangenaam verwarmd tijdens de show en zorgt de horeca in de foyertent voor een uitgebreid assortiment aan warme en gekoelde dranken dan wel zoete of hartige versnaperingen welke als smaakvolle proviand dienen voor tijdens de voorstelling en in de pauze…

Nationaal Circus Hollandia: het laatste nieuws

Nationaal Circus Hollandia komt naar oa Utrecht, Amsterdam en regio Den Haag

Nationaal Circus Hollandia komt naar oa Utrecht, Amsterdam en regio Den Haag

23-04-2022 Artikel Lezen

Kinderfeestjes

Hieperdepiep hoera! Kom jij je verjaardag vieren in ons circus? Deze verjaardag vergeten jullie nooit meer. Jij bent deze dag onze held of heldin. Natuurlijk zitten jullie op de eerste rij van de tribune (vak B premium) tijdens de adembenemende voorstelling, maar ook een Meet & Greet met huisclown Milko en onze mascotte Bubbels de olifant gaan we voor je regelen!

Meer informatie