Algemene informatie

Onderstaand tref je alle informatie aan waarmee jecircusbezoek zo soepel mogelijk zal verlopen. Heb je na het doornemen van onderstaande info toch nog vragen? Bekijk dan onze lijst van veelgestelde vragen, of neem contact met ons op via info@circushollandia.nl.

Kassa

De kassa is tijdens voorstellingsdagen geopend van 10.30 tot 18.00 uur en tijdens avondvoorstellingen tot een half uur nadat de laatste show begonnen is. Er is wel een beperkte beschikbaarheid van tickets aan de kassa. Wij adviseren je om je kaarten vooraf digitaal te reserveren, zodat je zeker bent van je entreebewijs voor de show op de door jou gewenste datum en tijd.

Pinnen

Uiteraard is onze circuskassa voorzien van pin-apparatuur om digitaal en contactloos te kunnen afrekenen. Elders in het circus (uitgezonderd de toiletten) kan je alleen afrekenen met gebruik van de circusmunt.

Circusmunt

Als betaalmiddel voor de horeca, kinderattractie(s) en de circusshop maken wij GEEN gebruik van contant geld maar werken we met de circusmunt welke verkrijgbaar is aan onze circuskassa en bij de servicebalie in de foyertent. De circusmunt behoudt de gehele duur van ons verblijf zijn waarde.

Foyer

De sfeervol ingerichte (en afhankelijk van het jaargetijde verwarmde) foyertent, voorzien van uitgebreide restauratie/horeca, is tijdens de voorstellingsdagen altijd vanaf 1 uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

Toiletten

De modern uitgeruste toiletgroepen & invalidetoilet bevinden zich in onze foyertent en zijn tijdens voorstellingsdagen doorlopend toegankelijk.

Attractie

Vast onderdeel van onze circusbeleving is een vrolijke kinderattractie welke op voorstellingsdagen gezellig zijn rondjes draait in onze foyertent.

Tent

De behaaglijk verwarmde grote circustent opent 30 minuten voor aanvang van de circusvoorstelling. Op aanwijzing van onze gastheren en gastdames mag iedereen dan zijn plaats innemen op de tribune of in de loge.

Show

De duur van de voorstelling is, inclusief pauze (van ca. 20 minuten) én uitbundige finale waar alle kinderen een grote rol in mogen spelen, circa 2 uur.

Foto's

Fotograferen mag je naar hartenlust bij Nationaal Circus Hollandia. Gelieve tijdens de voorstelling geen flitslicht te gebruiken zodat het onze artiesten niet kan hinderen tijdens hun optreden.  Fotograferen mag alleen vanuit je eigen zitplaats. Hou je fotocamera zeker bij de hand tijdens bijvoorbeeld de ‘meet & greet’ met alle artiesten na afloop of de ‘grand finale’ waar alle kinderen een prominente rol in mogen spelen.

Filmen

Het maken van film- & videobeelden is tijdens de voorstelling niet toegestaan.

Verloren

Ben je tijdens je verblijf in ons circus persoonlijke eigendommen verloren (bijvoorbeeld onder de tribune) meld dit dan bij onze gastheren/gastdames (kruip niet zelf onder de tribune). Dagelijks tot een half uur na de laatste voorstelling kan je verloren voorwerpen terughalen bij onze circuskassa. (het circus en onze directie zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies aan of van je persoonlijke eigendommen.)