Nationaal Circus Hollandia komt naar oa Utrecht, Amsterdam en regio Den Haag

Zijn we niet allemaal kinderen van alle leeftijden…? Want wie kent nu niet de geur van zaagsel en dieren, de verwondering en verbeelding bij de komst van het reizende circusdorp en de betovering en ontroering tijdens de voorstelling. De spanning, sensatie, dynamiek en romantiek is met niets te vergelijken. Stap dus uit de dagelijkse sleur, vergeet even alle beslommeringen en kom naar het circus! Onder het tentzeil is het aangenaam vertoeven, alles is sfeervol aangekleed en buiten, rondom de grote chapiteau, zorgen de honderden lampjes voor een feestelijke uitstraling……. Pure circuskunst & cultuur én weer van Nederlandse bodem.

Duursma Groep / NederlandseKerstcircussen.nl presenteert met trots, voor het eerst in Nederland op tournee, het nieuwe Nationaal Circus Hollandia! Een spectaculaire en boeiende circusshow met een scala aan nationale & internationale artiesten! Naast deze grote sensaties wordt het programma natuurlijk opgeluisterd door de kapriolen van doldwaze clowns – o.a. niemand minder dan clown Milko – en zorgen zij voor een lach op ieders gezicht. Bovendien zorgt het showballet voor een aaneenschakeling van verschillende acts en optredens.

De 2½ uur durende show (incl. pauze) wordt gepresenteerd in onze grote 4-mast theaterkoepeltent met maar liefst bijna 1000 zitplaatsen. Als spreekstalmeester leidt Atze Lubach u op gepaste en enthousiaste wijze door de voorstelling. Uiteraard is het tentencomplex aangenaam verwarmd tijdens de show en zorgt de horeca in de foyertent voor een uitgebreid assortiment aan warme en gekoelde dranken dan wel zoete of hartige versnaperingen welke als smaakvolle proviand dienen voor tijdens de voorstelling en in de pauze……

De grote circusshow zal in de periode van begin september tot en met eind november op tournee door Nederland reizen. Reserveer nu alvast uw plaatsbewijzen via ticketmaster.nl.

  • van 21 september tot en met 2 oktober in Utrecht in het Amaliapark
  • van 7 tot en met 19 oktober in Amsterdam op het Waterlandplein
  • van 22 t/m 30 oktober in Rijswijk aan de Prinses Beatrixlaan / winkelcentrum in de Boogaard