Ticketinformatie

Tickets reserveren en afrekenen is heel gemakkelijk. Koop je plaatsbewijzen direct online. Je kunt betalen per iDeal, PayPal, Visa, of Mastercard.

TICKETVERKOOP 2022

De verkoop voor voorstellingen van 2022 is gestart!

ALTIJD VIA TICKETMASTER

Ticketmaster is de digitale ticketpartner van Nationaal Circus Hollandia. Let er dus op dat je aankoop van plaatsbewijzen altijd via Ticketmaster verloopt. Voorkom dat je teveel betaalt. Lukt het niet om online te reserveren dan is de oorzaak meestal dat de computer een instelling heeft tegen pop-ups of advertenties.

ACTIES & AANBIEDINGEN

Er lopen diverse acties & aanbiedingen via onze partners zoals Vakantieveilingen, Kruidvat, SocialDeal en RegioDeal. Je kunt daar vouchers bestellen en deze ALTIJD VOORAF verzilveren via de actie-website met een rechtstreekse link naar Ticketmaster. LEES ALTIJD DE INFORMATIE OP JE VOUCHER.

RESERVEREN NOODZAKELIJK

Let op dat je met een voucher (van één van onze actiekanalen) nog geen toegang hebt tot het circus! Reserveren is altijd noodzakelijk, zoals ook op de voucher vermeld staat. Voorkom teleurstellingen wanneer je ons circus bezoekt en op dat moment jouw voorkeursplaatsen niet meer beschikbaar zijn. Op een geldig toegangsbewijs staat altijd een barcode en/of QR-code afgedrukt welke bij de entree wordt gescand.

ROLSTOELTICKETS

Nationaal Circus Hollandia is rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Het reserveren van één of enkele rolstoelplaatsen kan alleen rechtstreeks via info@circushollandia.nl en nooit via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via info@circushollandia.nl bent u verzekerd van beschikbaarheid.

VOORSTELLINGSGARANTIE

Unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie!

Bezoekers van Nationaal Circus Hollandia kunnen zonder corona-angst kaarten bestellen voor dé grootste familiebelevenis van het jaar! Nationaal Circus Hollandia neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie. Mocht tegen alle verwachting in corona in het najaar toch nog roet in het eten gooien, dan verzekeren wij je van een exclusieve gegarandeerde voucher naar keuze voor een voorstelling van één van de circussen van NederlandseKerstcircussen.nl of Nationaal Circus Hollandia.

Bovenstaande is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen je kaarten en mis het niet!