Postcode Loterij & NederlandseKerstcircussen.nl

Topproducties in vijf kerstcircussen in Nederland

 

Op vijf locaties biedt Nederlandse Kerstcircussen u topcircussen in een sfeervol aangekleed en verwarmd tentencomplex. Met topartiesten die u meenemen in een ‘rollercoaster’ aan emoties, want ook dat is circus! Een gulle lach, een traan van ontroering, of hand in hand op de tribune genieten van een gezamenlijke beleving. Met als topper dit jaar de samenwerking met de wereldberoemde illusionist HANS KLOK. Op onze locatie in Haarlem zal hij in maar liefst 35 voorstellingen onderdeel zijn van de circusshow. Ongekende klasse! Het is u van harte gegund.

“Piste vrij en laat de show beginnen!”
Nederlandse Kerstrcircussen

Koop je tickets nu met korting! (klik hier)

 

Korting voor Postcode Loterij deelnemers

Bestel A-Ring tickets voor € 27,50 per persoon (in plaats van € 52,50) voor maximaal 4 personen. Tickets voor de B-Ring kosten € 22,50 en tickets voor de Loge kosten € 42,50 i.p.v. de normale entreeprijs. Klik hier om de tickets te bestellen. Voordat u op “zoek tickets” klikt kiest u eerst de datum en het circus dat u wilt bezoeken (Haarlem met Hans Klok, Almere, Oss, Enschede of Heerhugowaard).

Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2023, niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten.

 

Koop je tickets nu met korting! (klik hier)

 

Hans Klok Goocheldoos

 

Waan je in de wereld van Hans Klok. Speciaal voor NederlandseKerstcircussen.nl is er een fantastische goocheldoos ontwikkeld met trucs die je kunt leren en… uitvoeren. Verbaas je vrienden en familie met de meest ingewikkelde trucs. Wat er precies in de doos zit is nog even een verrassing, maar reken maar dat jij er straks de show mee steelt! De uitgebreide goocheldoos is voor deelnemers van de Postcode Loterij exclusief verkrijgbaar met 25% korting. Te verkrijgen tijdens onze circusproducties in alle vijf de kerstcircussen, op vertoon van de kortingsbon. Tevens vanaf december verkrijgbaar in onze Fanshop.
 

Koop je tickets nu met korting! (klik hier)

 

Hooggeëerd publiek

 

 

Koop je tickets nu met korting! (klik hier)

 

Hans Klok boegbeeld Kerstcircus Haarlem