Volg je ons al op social media?
Welkom bij Nationaal Circus Hollandia

Nationaal Circus Hollandia on tour 2022

Na jaren van afwezigheid, eindelijk weer een groot nationaal circus van Nederlandse bodem. Het productieteam van NederlandseKerstcircussen.nl heeft, naast hun 5 kerstcircussen, de mogelijkheid aangegrepen om in 2022 tevens met een circusshow op reis te gaan. In de periode vanaf half september tot en met eind november worden een 8-tal plaatsen, verspreid over het hele land, bezocht. 

Natuurlijk mag je bij een nationaal circus artiesten uit Nederland verwachten, zowel spectaculaire acts als ook jong talent. Daarnaast uiteraard artiesten en acts van internationale allure. Een perfect samenspel van show, spektakel, humor, licht en muziek, vormgegeven tot een unieke familievoorstelling. Rode draad in de voorstelling is vanzelfsprekend de publiekslieveling en grote kindervriend van al onze circussen: Olifant Bubbels!

» Ticketverkoop online!

Ticketverkoop gestart

In de loop van week 17 van 2022 vind je op deze website alle informatie over de aanstaande tournee. Kan je niet wachten? Dan vind je hier alvast de ticketverkoop van alle voorstellingen.

Alle informatie uiterlijk 1 mei online!

 

Aankomende circussen

Er zijn op dit moment geen aankomende circussen bekend.

Afgelopen circussen

9 September t/m 27 November 2022

Nationaal Circus Hollandia

-

Naar website

Nationaal Circus Hollandia