Hans Klok & Friends

Een productie van Nationaal Circus Hollandia

Hans Klok is terug! De enige echte Hans Klok & Friends show tourt de hele zomer tot en met eind oktober door Nederland. Vorig jaar was de show een ongekend succes, dit jaar is de show nóg grootser, nóg spectaculairder en nóg spannender! Ja, het kan echt…

Verbazingwekkende en razendsnelle illusies worden afgewisseld met internationale gastartiesten die nooit eerder in ons land te zien waren. Acrobatiek, comedy en de ongeëvenaarde magic van Hans Klok.

Volg je ons al op social media?

Waar & wanneer?

De Hans Klok & Friends tour start op 8 juli 2023 in Den Haag (Kijkduin) waarna tot eind oktober shows gegeven worden in Amsterdam (Java Eiland), Texel (Den Burg), Leeuwarden (It Swettehûs), Groningen (Stadspark), Venlo (Kazerneterrein), Maastricht (Geuseltpark) en tot slot in Breda (Breepark). Voor de actuele showagenda en prijzen kunt u kijken op de pagina tickets en tarieven.

Hans Klok komt met een keur aan nieuwe “Friends”

Samen met zijn Friends zal Hans Klok het publiek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn show.

Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de absolute publiekslieveling van heel Nederland.

Na afloop van de show komt dé ster nog één keer naar u, het hooggeëerd publiek, voor een Meet en Greet met zijn fans. Zo heeft u de kans om hem het hemd van het lijf te vragen en hoe nu beter af te sluiten dan met een selfie met Hans Klok!

Zijn we niet allemaal kinderen van alle leeftijden?

Want wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen bij het zien van zo’n groot en magisch tentencomplex, wat “zomaar ineens” ontstaan is? De verwondering en verbeelding bij de komst van het reizende festivaldorp en de betovering en ontroering tijdens de show. De spanning, sensatie, dynamiek en romantiek is met niets te vergelijken. Stap dus uit de dagelijkse sleur, vergeet even alle beslommeringen en kom naar Hans Klok & Friends!

Onder het tentzeil is het aangenaam vertoeven, alles is sfeervol aangekleed en buiten, rondom de grote chapiteau, zorgen foodtrucks en honderden lampjes voor een feestelijke uitstraling…. Pure kunst en cultuur én weer van Nederlandse bodem!

Nationale en internationale artiesten

Duursma Groep Events is er bijzonder trots op een grote show als Hans Klok & Friends te mogen produceren.

Hans Klok presenteert u een spectaculaire en boeiende show met een scala aan nationale en internationale artiesten welke nog nooit eerder in Nederland hebben opgetreden!

Een warm welkom in onze koepeltent

De ruim anderhalf uur durende show wordt gepresenteerd in onze grote 4-mast theaterkoepeltent met maar liefst ruim 800 zitplaatsen.

Rondom de tent vindt u een mooie hoeveelheid foodtrucks en proeft u een unieke en gezellige festivalsfeer. Want Hans Klok zou Hans Klok niet zijn wanneer hij het niet net even anders aan zou pakken!

Fanshop

Een leuk aandenken aan het circus overhouden? De leukste gifts, cadeautjes & presentjes van de Hans Klok & Friends circusshow vind je in onze Fanshop, online of in het circus. Voor de verzamelaar, om weg te geven of om zelf van te genieten.

We bieden je een uitgebreid assortiment van unieke souvenirs, zoals onze schitterende poster (ingelijst) voor aan de muur. Uiteraard is ook onze kleurrijke en informatieve show-magazine verkrijgbaar, maar ook een royale drinkmok van porselein, het boek “Hans Klok, het leven achter de illusie”, een waterfles, keycord, sleutelhangers en nog veel meer. De keuze is reuze!

Webshop

Meer circus