Ticketinformatie

Tickets reserveren en afrekenen is heel gemakkelijk. Koop je plaatsbewijzen direct online. Je kunt betalen per iDeal, PayPal, Visa, of Mastercard.

TICKETVERKOOP 2023

De verkoop voor voorstellingen van 2023 is gestart!

ALTIJD VIA EVENTIM

Eventim is de digitale ticketpartner van Hans Klok & Friends. Let er dus op dat je aankoop van plaatsbewijzen altijd via Eventim verloopt. Voorkom dat je teveel betaalt. Lukt het niet om online te reserveren dan is de oorzaak meestal dat de computer een instelling heeft tegen pop-ups of advertenties.

ACTIES & AANBIEDINGEN

Er lopen diverse acties & aanbiedingen via onze partners zoals Vakantieveilingen, Kruidvat, SocialDeal en RegioDeal. Je kunt daar vouchers bestellen en deze ALTIJD VOORAF verzilveren via de actie-website met een rechtstreekse link naar Eventim. LEES ALTIJD DE INFORMATIE OP JE VOUCHER.

RESERVEREN NOODZAKELIJK

Let op dat je met een voucher (van één van onze actiekanalen) nog geen toegang hebt tot het circus! Reserveren is altijd noodzakelijk, zoals ook op de voucher vermeld staat. Voorkom teleurstellingen wanneer je ons circus bezoekt en op dat moment jouw voorkeursplaatsen niet meer beschikbaar zijn. Op een geldig toegangsbewijs staat altijd een barcode en/of QR-code afgedrukt welke bij de entree wordt gescand.

ROLSTOELTICKETS

Hans Klok & Friends is rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Het reserveren van één of enkele rolstoelplaatsen kan alleen rechtstreeks via Eventim via telefoonnummer 0900 1330 (lokaal tarief) en nooit via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via Eventim bent u verzekerd van beschikbaarheid.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen je kaarten en mis het niet!