Algemene informatie

Onderstaand tref je alle informatie aan waarmee je bezoek aan Hans Klok & Friends zo soepel mogelijk zal verlopen. Heb je na het doornemen van onderstaande info toch nog vragen? Bekijk dan onze lijst van veelgestelde vragen, of neem contact met ons op via hansklok@circushollandia.nl.

Kassa

Om zeker te zijn van je entreebewijs voor de show op de door jou gewenste datum en tijd raden wij dringend aan de tickets vooraf digitaal te reserveren. Indien je de tickets toch liever aan de kassa zelf koopt, kan dit zo’n anderhalf uur voor aanvang van de show.

Je valt dan direct met je neus in de boter, zo’n anderhalf uur voor aanvang opent ook het feestelijke en sfeervolle terrein voorzien van diverse foodtrucks en andere eet- en drinkgelegenheden. Wellicht al wat live entertainment…?

Pinnen

Bij Hans Klok & Friends hanteren wij het ‘pin only’ systeem. Het is dus niet mogelijk met contant geld te betalen.

Betaalmunt

Als betaalmiddel gedurende dit magische dagje uit maken wij geen gebruik van contant geld, maar werken we met muntjes welke verkrijgbaar zijn aan de kassa en servicebalie. De munt behoudt de gehele duur van ons verblijf zijn waarde. De munt is alleen middels pinbetaling verkrijgbaar.

Foyer

Het sfeervol ingerichte terrein rondom de theatertent, evenals de foyertent zijn zo’n anderhalf uur voor aanvang van de show geopend. Door onder andere een bezoek te brengen aan een van de foodtrucks kunt u zich vast laten onderdompelen door de heerlijk relaxte en gezellige festivalsfeer. Prikkel de zintuigen door alleen al een heerlijk plekje op te zoeken en gewoon even te genieten van al wat zich rondom u afspeelt.

Toiletten

De modern uitgeruste toiletgroepen bevinden zich in onze foyertent en zijn tijdens voorstellingsdagen doorlopend toegankelijk.

Tent

De grote theatertent (afhankelijk van het seizoen behaaglijk verwarmd) opent ca. 30 minuten voor aanvang van de show. Op aanwijzing van onze gastheren en gastdames mag iedereen dan zijn plaats innemen op de tribune of in de loge.

Show

De spectaculaire show van Hans Klok & Friends duurt ca. twee uur met halverwege ongeveer 20 minuten pauze.

Foto's

Fotograferen mag je naar hartenlust bij Hans Klok & Friends. Gelieve tijdens de show geen flitslicht te gebruiken, zodat het de artiesten niet kan hinderen tijdens hun optreden. Fotograferen mag alleen vanuit je eigen zitplaats. Hou je fotocamera zeker bij de hand tijdens bijvoorbeeld de ‘Meet & Greet’ met de artiesten na afloop!

Filmen

Het maken van film- & videobeelden is tijdens de voorstelling niet toegestaan.

Verloren

Ben je tijdens je verblijf bij Hans Klok & Friends persoonlijke eigendommen verloren (bijvoorbeeld onder de tribune)? Meld dit dan bij onze gastheren of -dames en kruip niet zelf onder de tribune! Dagelijks tot een half uur na de laatste show kun je verloren voorwerpen terughalen bij onze kassa. De organisatie en directie zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies aan of van je persoonlijke eigendommen.