Artiesten en acts Hans Klok & Friends

Verbazingwekkende en razendsnelle illusies worden afgewisseld met gastartiesten die nooit eerder in ons land te zien waren. Acrobatiek, comedy en de ongeëvenaarde magic van Hans Klok.

Hans Klok

Zoals deze illusionist is er natuurlijk maar één. Met trots presenteren wij ’s werelds snelste illusionist: Hans Klok!

Hans Klok zal het publiek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn show.

Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de absolute publiekslieveling van heel Nederland.

Vorig jaar was zijn show al een daverend succes, dit jaar gooien wij er samen met Hans Klok & Friends gewoon nog een schepje bovenop!

Kevinski

De Pools/Nederlandse artiest Kevinski is een bijzonder veelbelovend talent die als één van de Friends en tegenspeler van Hans Klok schittert in de show.

En wij mogen van geluk spreken dat wij hem hebben kunnen boeken: dit jonge Nederlandse talent staat namelijk al sinds 2015 in het internationale artiestenbestand van Cirque du Soleil!

Yuri Caveagna

Vergeet tijdens deze act niet af en toe adem te halen. Vertrouwen en een vaste hand zijn vereisten bij de kruisboogact van Yuri Caveagna en zijn vrouw Veronika, waarbij ook de werpmessen niet mogen ontbreken.

En alsof het schieten van een ballon uit de mond van Veronika met een kruisboog nog niet voldoende is, wordt het pas écht huiveringwekkend wanneer de messen tijdens de slottruc haar letterlijk om de oren vliegen!

Anna Demeter

Bij het zien van deze prachtige dame op de Cloud Swing zijn wij met ons hoofd in de wolken.

Anna is een absolute Queen, die hoog in de nok van de tent huiveringwekkende stunts uithaalt die af en toe maar nét goed gaan…!

Laat je meevoeren in haar wereld van poëzie, romantiek en spektakel.

Robert Berousek

Wie beweert dat tennisrackets bedoeld zijn om te tennissen heeft duidelijk Hans Klok & Friends nog niet gezien.

Robert laat u zien waar tennisrackets nu eigenlijk voor dienen, namelijk: jongleren! Deze jongleur tilt het vak naar een heel ander niveau. In ’s werelds grootste shows heeft hij al opgetreden en wij zijn trots hem dit jaar aan u te mogen presenteren: Jongleur Robert Berousek!

Aquamen

Kracht, vertrouwen, elegantie. Deze vier heren gebruiken spieren waarvan menig persoon het bestaan niet kende. Alleen in de echte grote shows wereldwijd zijn zij normaal te bewonderen, maar voor hun Friend Hans Klok zijn zij speciaal naar Nederland gekomen!

Bijzonder trots ze op ons podium aan u te mogen presenteren: Aquamen.

SquAIRE

Nils, Ole, Vincenz en Lukas, alle vier afkomstig van de prestigieuze State School of Circus Arts Berlin. Samen hebben zij zich de kunst van de springplank eigen gemaakt. Deze energieke act heeft al meerdere grote awards gewonnen en dat is absoluut begrijpelijk!