Artiesten en acts Hans Klok & Friends

Verbazingwekkende en razendsnelle illusies worden afgewisseld met gastartiesten die nooit eerder in ons land te zien waren. Acrobatiek, comedy en de ongeëvenaarde magic van Hans Klok.

Hans Klok

Zoals deze illusionist is er natuurlijk maar één. Met trots presenteren wij ’s werelds snelste illusionist: Hans Klok!

Hans Klok zal het publiek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn show.

Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de absolute publiekslieveling van heel Nederland.

Vorig jaar was zijn show al een daverend succes, dit jaar gooien wij er samen met Hans Klok & Friends gewoon nog een schepje bovenop!

Kevinski

De Pools/Nederlandse artiest Kevinski is een bijzonder veelbelovend talent die als één van de Friends en tegenspeler van Hans Klok schittert in de show.

En wij mogen van geluk spreken dat wij hem hebben kunnen boeken: dit jonge Nederlandse talent staat namelijk al sinds 2015 in het internationale artiestenbestand van Cirque du Soleil!

Miami Flow

Een aloude en traditionele circusdiscipline in een hypermodern jasje. De Zuid-Amerikaanse groep Miami Flow presenteert u de Russische Barre. Uniek in Nederland, alleen bij Hans Klok & Friends te bewonderen.

Nirio Rodriguez

Kracht, souplesse, wereldklasse. Drie woorden welke deze act slechts heel beknopt beschrijven. Handstandacrobatiek van ongekend niveau. Van begin tot het eind kunt u de ogen niet van hem afhouden.

Zoals Hans Klok de ongeëvenaarde illusionist is, is Nirio één van de beste handstandacrobaten van deze tijd.

Uit Cuba met trots: Nirio Rodríguez.

Yuri Caveagna

Vergeet tijdens deze act niet af en toe adem te halen. Vertrouwen en een vaste hand zijn vereisten bij de kruisboogact van Yuri Caveagna en zijn vrouw Veronika, waarbij ook de werpmessen niet mogen ontbreken.

En alsof het schieten van een ballon uit de mond van Veronika met een kruisboog nog niet voldoende is, wordt het pas écht huiveringwekkend wanneer de messen tijdens de slottruc haar letterlijk om de oren vliegen!

Glenn Folco

Wie beweert dat tennisrackets bedoeld zijn om te tennissen heeft duidelijk Hans Klok & Friends nog niet gezien.

Glenn laat u zien waar tennisrackets nu eigenlijk voor dienen, namelijk: jongleren! Deze jongleur tilt het vak naar een heel ander niveau.

In ’s werelds grootste shows heeft hij al opgetreden en wij zijn trots hem dit jaar aan u te mogen presenteren: Jongleur Glenn Folco!

Miami Flow

Tijd voor een feestje… want dat maken zij ervan! Deze heerlijke Latijns-Amerikaanse acrobatengroep weet u te laten juichen van enthousiasme en verbazing. Met een traditionele springplank presenteren zij moderne, spannende en spectaculaire stunts. Doe dit thuis niet na! Wij zijn gezegend met al die Friends van “onze” Hans Klok.