Algemeen

Nationaal Circus Hollandia tourt met Hans Klok & Friends vanaf 8 juli 2023 door Nederland. Voor de actuele showagenda en prijzen kunt u kijken op de pagina tickets en tarieven.

Rolstoelen en kinderwagens

Op last van de brandweer mogen kinderwagens en buggy’s niet mee in de grote tent. Je kan deze achterlaten op de daarvoor aangewezen plek in de foyer. Denk je eraan geen waardevolle spullen achter te laten in de kinderwagen of buggy.

Wij adviseren een ieder die één of enkele rolstoelplaatsen wil reserveren om dit rechtstreeks telefonisch te doen via Eventim – 0900 1330 (lokaal tarief) en niet via de diverse actiekanalen. Alleen via Eventim ben je verzekerd van beschikbaarheid.

Reservering op basis van beschikbaarheid uitsluitend via Eventim – 0900 1330.

Ticketverkoop

Ja, neem hiervoor contact op met de klantenservice van Eventim.

De e-mail bevestiging die je hebt ontvangen na het bestellen van de tickets bevat een link. Deze link kan gebruikt worden om de bestelde tickets opnieuw op te vragen en uit te printen.

Ja dat kan. De kassa is tijdens voorstellingsdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur en tijdens avondvoorstellingen tot een half uur nadat de laatste show begonnen is. Er is wel een beperkte beschikbaarheid van tickets aan de kassa. Wij adviseren je om je kaarten vooraf digitaal te reserveren, zodat je zeker bent van je entreebewijs voor de show op de door jou gewenste datum en tijd.

Ja. Je kan zowel aan de circuskassa als in de foyertent pinnen.

Wij adviseren de tickets voor Hans Klok & Friends online aan te schaffen, zodat je verzekerd bent van je entreebewijs. Je kan de kaarten online aanschaffen via de ticketpagina op onze website. Ca. anderhalf uur voor aanvang van de show is er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar aan de kassa, deze kunnen alleen met pin betaald worden.

De kaartverkoop loopt via de ticketservice van Eventim. Voor vragen omtrent reeds gekochte entreebewijzen kan je uitsluitend terecht bij de ticketservice via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.