Nationaal Circus Hollandia voor bedrijven

Tovert u met uw bedrijf ook graag een lach op ieders gezicht?

Als u met uw bedrijf graag een lach op het gezicht van uw team/collega’s tovert, verwelkomen wij u graag als onze partner en bieden wij u de zichtbaarheid die daarbij hoort.

In 2023 presenteren wij u vol trots niet alleen Nationaal Circus Hollandia, maar ook de enige echte Hans Klok & Friends! Daar komt organisatorisch veel bij kijken. Een volwaardig circustournee organiseren doe je daarom niet alleen en dat willen we ook niet! Op alle locaties wordt intensief samengewerkt met omliggende bedrijven, diverse organisaties, gemeenten en toeleveranciers. Een win/win situatie creëren voor iedereen, daar denken we graag in mee.

Ondanks de korte speelperiode van twee weken per plaats, zal het circus een grote belangstelling genieten. Met een sfeervolle ‘chapiteau’ van ruim 800 zitplaatsen per voorstelling, bieden we onze locaties (grote tent en foyertent) ook graag aan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Dit kan lokaal, regionaal alsook nationaal.

Onze organisatie staat voor sfeer, beleving, verbinding en onvergetelijke momenten. Hospitality met een hoofdletter H. Een bezoek aan onze circussen betekent samen zijn, samen beleven, verwonderen, genieten en lachen. Met andere woorden: samen herinneringen maken. Kortom, wij zetten maximaal in op een positief gevoel en in die omgeving bieden we u de ruimte om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen.

Dit kan op vele manieren. In overleg met u stellen we graag een aantrekkelijk pakket samen afgestemd op uw wensen en behoeften. Met andere woorden, er is geen nee te koop. We hebben daarom een aantal aantrekkelijke pakketten voor u samengesteld maar geven u volledigheidshalve mee dat meer kan.

• Een toepasselijk aandenken voor alle kinderen? We delen ze graag voor u uit bij het naar huis gaan.
• Een combinatie van partner worden en ook uw bedrijfsfeest vieren of uw relaties uitnodigen? Geen probleem, we vinden altijd een gouden deal!

Het zijn slechts enkele van nog veel meer mogelijkheden om samen het mooiste feest van het jaar te vieren.

Het circus, de locatie voor 1001 mogelijkheden, mogen we u verwelkomen?

Heeft u interesse en ontstaat alleen al bij het idee een glimlach? Dan wordt het de hoogste tijd om kennis met elkaar te maken.

Neem contact op met onze salesafdeling voor het maken van een afspraak, waarin wij u geheel vrijblijvend bijpraten over uw ideeën en onze mogelijkheden. Uitsluitend doen wij u een voorstel op maat toekomen.

Omdat alles begint met een kennismaking…

Nationaal Circus Hollandia
hansklok@circushollandia.nl
Tel: 020 – 244 03 03

Presentatiegids en sponsormogelijkheden

Download hier binnenkort onze presentatiegids.